Essenza

Harmony and Wellbeing

Aromatherapie oftewel "helen met essentiële oliën" zit in de lift. De natuur heeft nooit zo'n krachtige substanties als de essentiële oliën voortgebracht. Kind, jonge ouder, volwassene of oudere, we hebben allemaal veel te winnen met het goed gebruik van aromatherapie. Wie van ons heeft niet al meermaals de neveneffecten, beperkingen of louter onwerkzaamheid van medicijnen afgewogen? Ze genezen enerzijds en schaden anderzijds. Ik probeer u graag ontvankelijk te maken voor de enorme mogelijkheden, de geraffineerde plantaardige werking en de verrassende kracht van essentiële oliën. 

Er zijn drie toepassingen van essentiële oliën:

1) Om te verstuiven en in te ademen in strijd tegen zenuwaandoeningen en stress, maar ook binnen een lange lijst van dagelijkse kwaaltjes.

2) Op de huid voor cosmetisch gebruik, huidziekten of ontstekingen. Ook als inname via de mond niet mogelijk is. Bijvoorbeeld bij concentratiemoeilijkheden smeert men druppels op de zonnevlecht (gebied boven maag).

3) Inname via de mond onmisbaar in de huisapotheek zoals bij een griep, zware verkoudheid of buikklachten. 

U kunt mij steeds contacteren voor vrijblijvend gratis advies over het gebruik van essentiële oliën. U mag bellen op het nummer 0474 59 76 96 voor een afspraak of mail naar [email protected] U bent welkom.