Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Essenza

Harmony and Wellbeing

Examenspray

Zelfvertrouwen, concentratie, geheugen

Gedurende een examenperiode kan men vaak gespannen en rusteloos zijn. Hierdoor kan een gebrek aan mentale kracht optreden, met twijfels over eigen kunnen en het gevoel onvoldoende kennis te hebben.

Dankzij het bloesemcomplex Examen krijgt men meer zelfvertrouwen in eigen kunnen en kan met met de nodige rust en helderheid van geest de examenperiode aanvatten. Het complex verbetert tevens het geheugen, het concentratievermogen en de leerprestaties.

Het bloesemcomplex 'Examen' is een combinatie van de 5 volgende bloesemremedies:

- Loodkruid/Cerato (Ceratostigma willmottiana)

- Haagbeuk/Heather (Carpinus betulus)

- Reuzenbalsemien/Impatiens (Impatiens glandulifera)

- Lariks/Larch (Larix decidua)

- Maskerbloem/Mimulus (Mimulus guttatus)

Gebruik:

De bloesemcomplexen van ladrôme zijn heel eenvoudig in gebruik dankzij een spraysysteem. De aangeraden dosering is: 2 verstuivingen onder de tong, 4 maal per dag. Voor kinderen vanaf 6 jaar kunnen de verstuivingen in een glas water gedaan worden, teneinde een verdunde en drinkbare oplossing te verkrijgen. Vermits ze werden aangemaakt volgens de voorschriften van Dr Bach met een biologische cognac, hebben de bloesemcomplexen een alcoholgehalte van 40°. Ze worden dan ook afgeraden voor zwangere vrouwen en kinderen onder de 6 jaar.

  • Glutenvrij niet-gecertificeerd
  • Zonder suikertoevoeging
  • Lactosevrij
  • Vegan