Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Essenza

Harmony and Wellbeing

Wilskrachtspray

Moed, zin voor initiatief, beslistheid

Soms lijken bepaalde zaken in het leven ons te moeilijk of onbereikbaar. We willen wel initiatieven nemen zoals sporten, diëten, studeren of een eigen zaak beginnen. Maar het ontbreekt ons aan moed, doorzettingsvermogen of slagkracht.

Het bloesemcomplex Wilskracht geeft je de nodige positieve mentale energie, moed en doorzettingsvermogen om je ideeën en doelen in realiteit om te zetten. Alles lijkt weer mogelijk, je hebt zin voor initiatief en je pakt de koe bij de horens.

Het bloesemcomplex 'Wilskracht' is een combinatie van de 5 volgende bloesemremedies:

- Duizendguldenkruid/Centaury (Centaurium umbellatum)

- Gentiaan/Gentian (Gentiana amarella)

- Walnoot/Walnut (Juglans regia)

- Ruwe dravik/Wild oat (Bromus ramosus)

- Hondsroos/Wild rose (Rosa canina)

Gebruik:

De bloesemcomplexen van ladrôme zijn heel eenvoudig in gebruik dankzij een spraysysteem. De aangeraden dosering is: 2 verstuivingen onder de tong, 4 maal per dag. Voor kinderen vanaf 6 jaar kunnen de verstuivingen in een glas water gedaan worden, teneinde een verdunde en drinkbare oplossing te verkrijgen. Vermits ze werden aangemaakt volgens de voorschriften van Dr Bach met een biologische cognac, hebben de bloesemcomplexen een alcoholgehalte van 40°. Ze worden dan ook afgeraden voor zwangere vrouwen en kinderen onder de 6 jaar.

  • Glutenvrij niet-gecertificeerd
  • Zonder suikertoevoeging
  • Lactosevrij
  • Vegan