Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Essenza

Harmony and Wellbeing

Dokter Edward Bach was als arts 20 jaar werkzaam als gerenommeerd en succesvol bacterioloog en vervolgens als homeopaat voordat hij zijn praktijk opgaf om in de ongerepte natuur geneeskrachtige middelen te vinden die in staat zijn om "de ware oorzaken van ziekten te genezen". Dokter Bach was met de "Bachbloesems" zijn tijd ver vooruit. In de eerste plaats maakte hij een onderscheid tussen ziel en persoonlijkheid. De ziel beschouwde hij als het onsterfelijke deel, de Goddelijke wezenskern, als verbinding met de kosmos. De persoonlijkheid daarentegen is het vergankelijke deel, het karakter, dat wat een mens op aarde voorstelt. In aanleg bezit de mens vele positieve eigenschappen, die de ruimte moeten krijgen om zich te ontplooien; eigenschappen zoals zachtmoedigheid, doorzettingsvermogen, moed, vastberadenheid. De Bachbloesems helpen de mens als zijn gemoedstoestand uit balans is. Bachbloesemtherapie laat je zien wie je echt bent. Ze geven je een positieve instelling.

Een Bachbloesem consult kost € 54,00. Dit is inclusief twee stockflesjes (t.w.v. € 16,40) en een flesje ter ondersteuning (t.w.v. € 18). Duur: 60 tot 90 min.

U krijgt uitvoerig uitleg over de positieve eigenschappen die zich verder kunnen ontwikkelen. 

Voor meer informatie stuurt u een bericht via het contactformulier.