Essenza

Harmony and Wellbeing

Klassieke gelaatsverzorging met hoofd, nek, schouder en faceliftmassage

De verzorging van het gezicht houdt in:

reiniging – gezichtsscrub – verwijderen onzuiverheden – Chinese gezichtsmassage – masker – hydraterende Liposomen-gel met Ureum

Voor huidverzorging en verbetering worden enkel natuurproducten gebruikt.

De gezichtsreiniger met amandelolie, kokosolie en sheabutter is zacht en geschikt voor elk huidtype.

De zachte en fijne gezichtsscub op basis van Himalayazout, essentiële oliën van geranium en citroen verwijdert alle dode huidcellen en heelt tegelijkertijd. Geranium met haar bloemige en fijn-rozige geur kan aan alle huidverzorgingsproducten toegevoegd worden omdat ze zowel een vette als een droge, jeukende, ontstoken en geïrriteerde huid ondersteunt. 

Door te veel talg of een dik laagje dode huidcellen kunnen poriën verstoppen. Na het verwijderen van onzuiverheden wordt de huid met Tea Tree behandeld. Deze essentiële olie voorkomt littekentjes en is sterk anti-bacterieel.

De Chinese gezichtsmassage is een erg fijne maar toch diepe spierbehandelingstechniek om overspannen weefsel los te maken. Dit stimuleert de bloedstroom en laat vers bloed circuleren. De gezichtszenuwen die de huidcellen raken, worden gestimuleerd. Hierdoor verbetert de verdeling van voedingsstoffen en de verdwijning van toxines en dode huidcellen. Dit laat de huid toe zich vlugger her op te bouwen. Het is de meest efficiënte natuurlijke behandeling tegen rimpels. Er wordt gebruik gemaakt van diepere pressure, druktechnieken en precussie teneinde de bewerking zo volledig mogelijk te maken. Deze energetische fase veroorzaakt het effect van een natuurlijke face-lift. De de lichte strelingen worden de toxines in het lymfatisch stelsel gebracht en zo op een natuurlijke wijze afgevoerd.

Het masker is samengesteld op basis van witte klei en zuivere essentiële olie van palmarosa.

De zachte Witte Klei reinigt de huid diep en stimuleert de aanmaak van collageen. Deze kleisoort is effectief inzetbaar bij uitwendige huidverzorging zoals het vertragen van de gevolgen van het ouder worden, bij puistjes en meeëters, ter verzorging en verzachting van gevoelige en droge huid.

Palmarosa essentiële olie is een frisse, naar citroen en roos ruikende olie. Ze helpt bij acné, maar ook bij een droge oudere huid en couperose heeft palmarosa een zeer positieve invloed.

Hydraterende Liposomen-gel met Ureum

Deze gel op basis van Liposomen, Ureum, D-panthenol, Jojoba, Teunisbloemolie en Hamamelishydrolaat en is een echte alles-in-één voor alle huidtypes:

Sterk vochtinbrengend, anti-age, anti-rimpel, huidregenerend, sebumregulerend, anti-irritatie, kalmerend en ontsmettend.

Liposomen zijn zeer kleine kogeltjes met een waterkern afkomstig uit lecithine. Deze liposomen kunnen watergedragen werkstoffen opnemen en in de huid transporteren. Liposomen worden gebruikt in emulsies en gel voor een rijpe, droge huid, antirimpelcrèmes maar ook acné. Liposomengels werken erg vochtinbrengend en maken de huid glad.

De waterbindende werking van Ureum is zeer goed onderzocht. Door de combinatie van Ureum en Glycerine in deze gel is de hydraterende werking nog sterker.

D-panthenol werkt celdelingsbevorderend, vochtinbrengend en helingsbevorderend.

D-panthenol werkt celdelingsbevorderend, vochtinbrengend en helingsbevorderend.

Teunisbloemolie behoedt de vrouw van vroegtijdige veroudering en regelt de hydratatie ongeacht uw huidtype.

Het Hamamelishydrolaat heeft een sterk samentrekkende werking. Een prachtig water dus voor oudere en beschadigde huid en bij meeëters. Hamamelis stimuleert de doorbloeding en versterkt de kleine bloedvaatjes.

De toegevoegde essentiële oliën van citroeneucalyptus, tea tree en hô-hout zorgen voor een reinigend en huidverstrakkend effect.

Duur: 90 min

0