Essenza

Harmony and Wellbeing

Bio Citruvital

Pompelmoespittenextract

Bioflavonoïden behoren tot de plantenbestanddelen die het sterkst de immuniteit kunnen stimuleren. Voorwaarde is wel dat ze goed opgenomen worden in het lichaam. Er is aangetoond dat vooral de bioflavonoïden uit pompelmoespitten goed opgenomen worden en de weerstand sterk kunnen stimuleren. Een bijzonder pompelmoespittenextract is CITRUVITAL van ladrôme: het wordt

verkregen door een speciaal procedé zonder gebruik van alcohol of glycerine en bevat liefst 1000 mg bioflavonoïden per 100 ml. Dagelijks gebruik maken van CITRUVITAL is dan ook een ideale manier om de weerstand op te krikken en winter- of voorjaarskiemen af te slaan.

Gebruik:

20 druppels, 's morgens, 's middags en 's avonds, verdund in een glaasje water. De dagelijkse portie ervan niet overschrijden. Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar. Buiten het bereik van kinderen houden. Goed schudden voor gebruik. Een voedingssupplement is geen vervangin voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Goed gesloten bewaren op kamertemperatuur. Er kan zich een natuurlijk bezinksel voordoen, die niets afdoet aan de kwaliteit van het product.

Ingrediënten: agavediroop, extract van pitten en pulp van grapefruit (Citrus x paradisi) en pompelmoes (Citrus maxima).

  • Glutenvrij niet-gecertificeerd
  • Zonder suikertoevoeging
  • Lactosevrij
  • Vegan

0