Essenza

Harmony and Wellbeing

Lever & galwegen

en frisse en aangename kruideninfusie met een dominante muntsmaak, gekoppeld aan de subtiele aromatische tonen van rozemarijn. Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 5 BIO planten, waaronder: - paardenbloem, die bijdraagt tot het behoud van een vlotte eliminatie via de lever en urinewegen; - mariadistel, traditioneel ingezet als draineur van de lever en om bij te dragen tot een gezonde leverfunctie - stinkende gouwe, die bijdraagt tot een gezonde leverfunctie en tot de lichaamszuivering - pepermunt en rozemarijn, die bijdragen tot een vlotte spijsvertering.

Gebruik:

Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 à 3 tassen per dag om te genieten van de weldadige werking van deze infusie. Afgeraden voor kinderen. Niet langer dan 6 weken gebruiken zonder medisch advies.

Paardenbloem (Taraxacum officinale), mariadistel (Silybum marianum), pepermunt (Mentha piperita), rozemarijn (Rosmarinus officinalis), stinkende gouwe (Chelidonium majus), agave-extract, essentiële olie van zoete sinaasappel (Citrus sinensis).

  • Glutenvrij niet-gecertificeerd
  • Zonder suikertoevoeging
  • Lactosevrij
  • Vegan

0