Essenza

Harmony and Wellbeing

Vitamine B12 Platinum

Draagt bij tot: de normale vorming van rode bloedcellen - de vermindering van vermoeidheid en moeheid - een normale psychologische functie en (enkel door vitamine B12) tot een normale functie van het zenuwstelsel - een normaal metabolisme van homocysteïne - een normale werking van het immuunsysteem

Een streng vegetarisch dieet, intensieve arbeid en sporten, een mindere maagwerking, het verouderingsproces… kunnen in sommige gevallen tot een gebrek aan vitamine B12 leiden. Dergelijk tekort kan door VITAMINE B12 PLATINUM aangevuld worden. Deze sublinguale tablet (bij voorkeur onder de tong te smelten) bevat liefst 1000 mcg actieve vitamine B12, die voor een optimale werking is vergezeld van dat andere belangrijke B-vitamine foliumzuur en dit eveneens onder een direct actieve vorm.

Zonder suikertoevoeging

Lactosevrij

Gebruik:

Gebruik: 1 tablet per dag, bij voorkeur laten smelten onder de tong.

Waarom je kiest voor Vitamine B12 Platinum van Mannavital:

bevat liefst 1000 mcg vitamine B12 per tablet en dit in de uitstekend opneembare en direct werkzame vorm “methylcobalamine”

bevat voor een optimale synergetische werking ook foliumzuur en dit onder de uitstekend opneembare en direct werkzame vorm “5-methyl-tetrahydrofolaat glucosaminezout”

bevat geen geraffineerde suiker; gezoet met de suikeralcoholen erythritol en xylitol

bevat rode bietensap als kleurstof en een natuurlijk kersenaroma   

Actieve ingrediënten per vegetarische tablet:

- 1000 mcg vitamine B12 o.v.v. methylcobalamine (= 40.000 % ADH*)

- 200 mcg foliumzuur aangevoerd door 400 mcg 5-methyltetrahydrofolaat glucosaminezout (= 100 % ADH*)

* ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

0